De ce usi de intrare Oikos?

De ce usi de intrare Oikos?

SIGURANTA

Siguranta_usi_de_intrare_oikos

 

Oikos pune pe primul loc siguranta si arata acest lucru prin fiecare detaliu al usii de intrare.
Siguranta adevarata este garantata in proportie de 100% atunci cand fiecare componenta individuala este 100% sigura: sistemul cu certificare anti-efractie protejeaza interiorul caminului; folosirea sticlei blindate ajuta atat la siguranta, cat si la estetizarea usii; folosirea cilindrilor de prima clasa amplifica performanta; oferirea a trei chei ce permit schimbarea codului intersanjabil maximizeaza senzatia de protectie si, nu in ultimul rand, oferirea unui produs in care siguranta este sinonima cu simplitatea.

Conceptul de siguranta – un concept cuprinzator care are in vedere satisfacerea nevoii de a obtine o viata senina.

LIBERTATEA DE A ALEGE MARIMEA USILOR

Libertate_usi_de_intrare_oikos


Pentru Oikos, nevoia si dorinta de a amplifica permanent creativitatea in materie de design sunt stimuli care creeaza satisfactie in ceea ce priveste usile pe comanda.
Cultivarea spiritului libertatii de alegere, astfel incat sa se obtina solutii unice, este un semn distinctiv al personalitatii ce caracterizeaza Oikos.
Dorinta Oikos este sa creeze un produs adaptat nevoilor individuale, prin executarea de usi de intrare create pe comanda, chiar si dupa schitele clientului.
Cu o singura foaie (70-75-80-85-90 cm latime si intre 190 pana la 300 cm inaltime), fara a aduce vreo limitare proiectelor care implica masuri atipice. Mai mult, exista posibilitatea placarii peretilor cu acelasi material din care este conceputa usa (Synua Wall System).
Multumita paletei mare de produse, compania poate crea orice tip de usa de intrare.

FUNCTIONALITATE

_functionalitate_usi_oikos

Usi de intrare rezistente la incendiu, apa si vant si care izoleaza termic si fonic. Siguranta, climat, liniste – Confortul este o valoare pretioasa.

Tehnologie
Oikos ofera functionalitati exceptionale si siguranta absoluta pentru usile de intrare. Toate produsele sunt certificate anti-efractie, cu clasa 3 sau 4.
Izolare termica
Usile Oikos garanteaza economisirea energiei. Mai precis, multumita usii Evolution 3 TT cu un cadru de bariera termica, este posibil sa se atinga un grad de izolare termica egal cu U = 0.78 si o reducere drastica in formarea condensului.
Rezistenta la foc
Usile Oikos ofera garantia rezistentei la foc, certificata EI 30 – EI 60 – EI 90.
Etanseitate
Pentru un grad de siguranta sporit, Oikos ofera, la cerere, posibilitatea de a instala un kit special care determina etanseitatea usii, impotriva factorilor externi – Aer (4),Apa (5A), Vant (C5).
Pe usa usii Evolution 3 TT cu un cadru de bariera termica este posibil sa se instaleze un prag suplimentar, astfel incat sa se atinga o etanseitate sporita: Aer 4, Apa 9A si Vant C5, cu mentinerea aceluiasi nivel de izolare termica (U=0.78).
Izolare fonica
Oikos asigura o atmosfera linistita, cu o reducere a zgomotului care se poate extinde pana la 45dB.

DESIGN

design2

Usile producatorului italian Oikos au la baza un stil impecabil care dicteaza moda in domeniu, gratie atentiei pentru detalii si studiului noilor solutii estetice. Siguranta devine astfel un accesoriu puternic in designul de interior.
Usile de intrare Oikos isi au originea in creatia designerilor Adriani & Rossi. Conceptul propus de ei dezvolta forme inovatoare si materiale noi, adaptate celor mai recente tendinte in materie de design.
Filosofia Oikos este cea care vede usa ca un element ce se potriveste perfect in spatiul de locuit. Oikos colaboreaza de ani buni cu designerii Adriani & Rossi pentru a dezvolta noi produse si pentru a cauta in permanenta noi materiale.

PERSONALIZARE

personalizare_usi_oikos

Usa de intrare devine expresia dorintelor tale. Personalizeaza, deseneaza, creeaza!

Inca de la infiintare, Oikos a fost cunoscuta pentru gradul sau inalt de inovare in materie de cercetare si folosire a celor mai noi materiale. Acest lucru ii permite companiei sa proiecteze usi de intrare si placari, dand o atentie deosebita finisarilor interioare.
Usile de intrare Oikos pot fi placate cu o gama larga de materiale, ceea ce determina multiple modalitati de personalizare, cum sunt: lemnul, materiale lacuite, portelan, otel, sticla, piatra acrilica si piele.
Dincolo de varietatea de materiale, Oikos poate crea usi personalizate, in functie de schitele clientului si poate, de asemenea, sa interactioneze cu arhitectii sau designerii, pentru a obtine impreuna solutii creative si unice.
Cu o experienta de peste 20 de ani, Oikos are capacitatea de a crea usi de intrare individualizate, din lemn sau metal, cu finisaje antice, astfel incat sa mentina designul original al unei intrari.

ARTA FABRICARII USILOR

usi_oikos

Abilitatile lucrului manual, unicitatea produsului. Valoarea adaugata pe care o aduce Oikos se regaseste in experienta artei italiene.

Arta fabricarii manuale a usilor este o valoare in care Oikos crede cu tarie. De aceea, Oikos sustine si implementeaza aceasta idee in fabricarea usilor de intrare.

Munca manuala, precizia, unicitatea pieselor sunt parti esentiale ale traditiei fabricarii manuale a usilor, iar aceste elemente sunt cele care aduc o valoare incontestabila usilor de intrare. Mai mult, valoarea principala este reprezentata de insasi usa de intrare, care devine expresia experientei, traditiei si istoriei in arta fabricarii manuale de calitate.
Componenta artizanala permite o libertate de personalizare absoluta. Numai cei care au experienta si cei care cunosc secretele meseriei pot crea un produs care este cu adevarat unic, pot concretiza in ceva real o idee creativa, o expresie a unor dorinte personale.

LEGATURA CU SPATIUL GEOGRAFIC

legame_con_il_territorio

Venetia – radacini si traditii. O legatura emotionala eterna.

Viziunea Oikos este adanc inradacinata in traditiile locale, in cultura si valorile locului in care functioneaza.
Aceasta afinitate pentru traditiile si cultura locala este exprimata in mod consistent in fiecare initiativa pe care compania o lanseaza pe piata. Importanta legaturii permanente cu spatiul geografic este o parte esentiala a filosofiei promovate de Oikos.
Atunci cand ne gandim la ceea ce inseamna Venetia, ne gandim la viziuni si traditii de seama, fiindca procesele, materialele si sursele de inspiratie reprezinta raspunsuri directe la traditiile locale, adanc inradacinate in istorie.
Prova de fier a gondolei a devenit simbolul a 6 linii de produse ale Oikos. Un simbol de neconfundat care, mergand dupa principiile memoriei, aminteste de puternica aroma a Venetiei.

usi de intrare Oikos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.