usa synua

Usa Synua

Usa Synua varianta designului Italian pentru intrarile de dimensiuni mari, cu deschidere pivotanta si coplanara peretelui. Usa Synua este acoperita atat la interior cat si la exterior cu panouri sectoriale orizontale. O singura foaie de Usa Synua poate ajunge la 220 cm latime si 300 cm inaltime.

Designul  este realizat de catre Adriani&Rossi.

Caracteristicile pentru Synua sunt:

  • Deschidere pivotanta
  • Finisaje cu panouri sectoriale
  • Coplanata cu peretele
  • Dimensiuni maxime de 220×300

OIKOS_SYNUADSC_0462_02

Usa  are un mecanism de inchidere cu pivot ajustabil. Inchiderea si deschiderea nu se face cu traditionalele balamale pe toc ci cu pivoti amplasati la capatul inferior si superior al usii, pivoti ajustabili si perfect ascunsi. Foaia de usa, prin rotire scoate in evidenta o mai frumoasa si mai mare deschidere.

usa synua

Profile de aluminiu

Usa  are tocul acoperit cu un profil de aluminiu cu otel satinat. Nu exista suruburi vizibile, acest detaliu asigurand o estetica “curata” si rafinata.

usa synua profil aluminiu

Coplanareitatea  Synua

Deschiderea pivotanta asigura coplanareitatea perfecta intre usa Synua si perete. Totul este integrat in foaia de usa, manerul este inclus de asemenea.

usa synua coplanara

Geam antiefractie pe lumina laterala

Usa  poate fi completata cu laterala cu sticla antiefractie. Oikos foloseste numai sticla cu dubla certificare: pentru glont si pentru baros, cu rama dubla.

usa synua cu geamDefender

La toate modelele defenderul, care ofera protectie cilindrului la exterior are un inel rotativ de mangan. Defenderul cat si masca sunt din otel.

usa synua defenderUsa Synua- cheile proprietarului

Usa Synua este furnizata cu o cheie de santier, cheie ce este apoi anulata de catre cheia proprietarului, furnizata cu sigiliu, alturi de un card numai cu ajutorul caruia se poate face multiplicarea.usa synua chei

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.