Ghid pentru achizitie usi filomuro 2020

Ce trebuie stiut cand achizitionez usi filomuro? Sunt foarte multe lucruri de spus, insa trebuie urmarite niste caracteristici foarte importante atunci cand m-am hotarat sa-mi amenajez casa cu usi filomuro si anume:

  1. Grosime foaie de usa filomuro: usile Barausse filomuro au grosimea foii de 6 cm, ceea ce confera o mai buna izolare fonica (pana la 22dB), cat si o rezsitenta mai buna in timp.

La acelasi capitol as mai mentiona si structura foii de usa: miez celular cu rama perimetrala de lemn stratificat. Un plus este si acoperirea foii de usa cu cate o placa de HDF 6mm pe fiecare fata, peste care este aplicat finisajul final al usii filomuro:

2. Toc din aluminiu extrudat: confera o rezistenta excelenta la torsiune. Balamale sunt ascunse, 3D-reglabile in 3 dimensiuni. Usile Barausse folosesc marca SIMONSWERK, o excelenta garantie a calitatii.

3. Aliniere perfecta: poate fi garantata numai de o buna planeitate intre toc si foaia de usa, lucru garantat de detaliile de la punctul 1 si 2.

CONCLUZII: Pe piata amenajarilor interioare au aparut foarte multe modele de asa zis ” usi filomuro” (orice masina are 4 roti si un volan, nu-i asa?) care nu respecta insa un minim de calitate: foaie de usa groasa de maxim 4 cm/ foaie de usa din MDF- foarte putin rezistent la umezeala/ toc de aluminiu gol– va torsiona foarte usor/ balamale din zamac, samd.

Daca aveti proiecte atipice cu usi inalte sau alte detalii va puteti adresa echipei White Design . Usile filomuro se pot realiza:

Inaltimi de pana la 3 m.

Se poate aplica oglinda pe una dintre fete.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.