Usi albe, modern sau clasic?

Usi albe, modern sau clasic?

 Usi albe se pot dispune in proiecte atat clasice cat si ultramoderne, insa acestea trebuie alese cu grija, fiind elemente extrem de importante ale unei amenajari interioare de exceptie.

…(daca inca oscilezi intere interioare clasice sau moderne cititi si articolul de aici despre amenajari interioare moderne devenite clasice)

Usile moderne sunt simple!
Iar regula nr 1 este “Less is more” nu am spus-o eu, ci un arhitect care a schimbat lumea.

Fara prea multe cuvinte am sa prezint cateva fotografii cu usi albe inerioare  si cum ma raportez la ele cand le dispun in proiecte de amenajari interioare.

Usi albe ultramoderneidei-amenajari-interioare-usi3-1024x7591– usi albe ultramoderne  CLICK CATALOG-DETALII

Pentru amenajari interioare moderne, contemporane sau ultramoderne, alege usi simple albe sau usi albe lucioase.
Functie de buget recomndarea este pentru usi cat mai inalte. Nu accepta sa ai goluri mai mici de 215 cm de la pardoseala finita!
De retinut este faptul  ca o usa mai mare de 215 cm este mai scumpa. Daca totusi bugetul permite  incearca  usi pana in tavan sau cat de inalte se poate. CLICK USI PANA IN TAVAN

amenajari-interioare-case-moderne2111 Amenajari-apartamente-mici-6 amenajari-interioare-apartamente-de-lux1 amenajari-interioare-apartamente-de-lux-usa-filomuro-683x10241 amenajari-interioare-case-moderne251 amenajari-interioare-case-moderne271usi-interioare-lucioase-1024x7681 usi-interioare-moderne-finisaj-lucios-amenajari-premium1 usi-interioare-Moderne-mari151 usi-interioare-Moderne-mari1131 usi-interioare-poze-detaliu-768x10241 usi-interioare-toc-ascuns1 poze-amenajari-interioare-bucatarii-italia221.jpeg poze-usi-interioare111 poze-usi-interioare-717x10241 usi-albe-ultra-moderne-1024x5761 usi-culisante1 usi-interioare-albe-amenajari1 usi-interioare-albe-lemn1 usi-interioare-amenajari-interioare-moderne1 usi-interioare-designer-interior31 usi-interioare-designer-interior71 usi-interioare-furnir-natural11

Usi albe clasice

In zona de amenajari clasice usile albe au un loc bine meritat.
La fel ca si la alegerile moderne “Dumnezeu este in detalii” – nu am spus-o eu ci acelasi mare arhitect citat mai sus.

Asadar nu alege usi proaste. Un pret mare Nu garanteaza calitatea insa in mod cert o usa clasica ieftina este destinata amenajarilor ieftine.

Atentie usile clasice sunt realizate din lemn masiv. Insa nici o usa din lemn masiv NU ARE VOIE SA FIE ALBA!!! decat in urma unui tratament sau alcatuiri speciale.

usi-interioare-clasice-21 usi-interioare-clasice31 usi-interioare-clasice41 usi-interioare-clasice61 usi-interioare-clasice71 usi-interioare-clasice81

CLICK PENTRU GALERII USI DE INTERIOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.